GİRESUN / MERKEZ - Giresun Lisesi

"Mezunlarımız Deneyimlerini Paylaşıyor" Etkinliği Gerçekleştirildi

"Mezunlarımız Deneyimlerini Paylaşıyor" Etkinliklerinin İkincisi Gerçekleştirildi.

Okulumuzdan mezun olarak hayata atılan değerli mezunlarımızın deneyimlerini paylaştıkları "Mezunlarımız Deneyimlerini Paylaşıyor" etkinliğinin ikincisi okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Bu seferki değerli mezunlarımız İnşaat Mühendisi Emrah ALTIYAPRAK, Mimar Fırat İNCÜVEZ ve Diş Hekimi Fatih DİZDAR'dı. Değerli mezunlarımız öğrencilerimize, okulumuzdaki eğitim öğretim hayatlarındaki anılarını, okulun meslek seçimlerindeki etkisini, sosyal ve sportif etkinliklere katılımlarını, üniversite hayatlarında yaşadıkları gibi bir çok konuda deneyimlerini aktardılar. Öğrencilerimiz de mezunlarımızı dinledikten sonra onlara çeşitli sorular yönelterek merak ettikleri konularda cevaplar aldılar.

Söyleşi öğrencilerimizin sorularının cevaplanması şekilde devam etti ve öğrencilerimizin alkışları ile tamamlandı.

Değerli mezunlarımıza bu etkinliğe katılarak deneyimlerini öğrencilerimize aktardıkları için çok teşekkür ediyor hayatlarında başarılar diliyoruz.

Bu güzel etkinliğin organize edilmesinde payı olan başta emekli tarih öğretmenimiz Yaşar ÜNAL olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 16:12 - Görüntülenme: 71