GİRESUN / MERKEZ - Giresun Lisesi

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Sınav Programı Belli Oldu.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 9. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının İkinci Turu Tamamlandı.

May

Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü Öğrencilerimiz Giresun Bilim ve Sanat Merkezini Ziyaret Ettiler.

Nis

Okulumuzda Jandarma ve Sahil Güvenlik Akadamisi Tanıtım Semineri Düzenlendi.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladık.

2023-2024 Yılı 9. Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının Birinci Turu Tamamlandı

Nis

"Mezunlarımız Deneyimlerini Paylaşıyor" Etkinliklerinin İkincisi Gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda "Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar" Projesi Etkinlikleri Gerçekleştirildi.

Nis

Öğrencilerimiz, bu yıl 48’incisi kutlanmakta olan “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışına katıldılar

Mrt

Öğrencimiz Turgut Aslan YARAMAN 55 ülke den 345 sporcunun katıldığı Citi Paraswimming World Series yüzme yarışlarında büyük bir başarı göstererek bizleri gururlandırdı.

Mrt

Öğrencimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Konulu Kompozisyon Yarışmasında Birinci Oldu.

Mrt

İnancın, fedakârlığın ve azmin sembolü olan Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile  büyük bir onur ve heyecanla idrak ettik.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Programı Belli Oldu.

Okulumuzda 12 Mart istiklal Marşının Kabulü Etkinliği Düzenlendi